Cupa 1 si-a ales campionii din 2009

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cupa 1 si-a desemnat castigatorii in urma finalelor jucate pe 10 mai la handbal, fotbal, volei si baschet. Jucatorii au ridicat publicul in picioare in Sala Polivalenta Rapid prin executii spectaculoase, scroruri stranse si lupte aprige in teren.

La handbal fete, noua campioana este echipa Colegiului Tehnic Media, care a invins Liceul Greco-Catolic "Timotei Cipariu" cu scorul lejer de 29 la 10.
La handbal baieti, Vianu a invins Colegiul Tehnic Media cu 27 la 21, cu un scor strans la pauz─â: 12 la 10.

cupa 1 cupa 1

Competitia de volei fete a fost castigata de Colegiul Economic Virgil Madgearu, in fata Grupului Scolar Agricol V. Harnaj. Scorul: 2 seturi la 0.  

Finala de fotbal s-a disputat intre Liceul Henri Coanda si Grupul Scolar Harnaj, castigator al Cupei 1 fiind Henri Coanda cu scorul de 3 la 1, decisive fiind cele doua goluri inscrise de Marius Ionita.

cupa 1 cupa 1

Cupa 1 a fost incheiata de doua finale spectaculoase, cele de la baschet feminin si masculin. La fete, castigatoare a iesit echipa Sf. Sava cu 22 la 17 in fata lui I.L. Caragiale. Iar ultima ora petrecuta printre sportivii Cupei 1 a fost cea de baschet baieti, unde galeriile s-au dovedit a fi cele mai active. Meciul a fost dominat de baietii de la Neculce, desi Caragiale a incercat revenirea. Echipa de baschet masculin Neculce a devenit noua campioana a Cupei 1 cu 41 la 26, in timp ce Caragiale a pierdut a doua oara consecutiv in finala. Mai multe despre aceste doua meciuri aici si aici.

Tot in cadrul finalei de duminica, echipa Radio Zu a jucat un meci demonstrativ cu baietii de la Colegiul Tehnic Material Rulant, fiind invinsa de liceeni cu scorul de 5 la 2.  

Gala de Premiere va avea loc joi, 14 mai la Hotel Radisson, unde Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, alaturi de personalitati din lumea sportului vor felicita castigatorii si le vor oferi premii.

Mai multe informatii pe www.cupa1.ro.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera