Cupa 1 continua competitiile dupa vacanta de Paste

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vacanta de Paste a trecut si elevii-concurenti se cern prin competitiile Cupei 1, ramanand in joc doar cei mai bine pregatiti fizic si moral.  

La competitia de handbal, fetele de la liceul Cipariu si cele de la Colegiul Tehnic Media vor juca finala mare in urma meciurilor disputate pe 23 aprilie. Henri Coanda a reusit sa urce pe podium, asigurandu-si locul 3 dupa ce a castigat finala mica in fata liceului Bulgar cu 10 la 4. Finala mare se va juca pe 10 mai la Sala Polivalenta Rapid.

cupa 1
sursa

La capitolul baschet, fetele de la liceele Caragiale, Sava si Neculce au castigat prima etapa in disputa cu Tonita (54 la 19), Vianu (43 la 21), respectiv Goethe (38 la 14). Urmeaza etapa a doua, iar etapa cu numarul 3 se desfasoara luni, 27 aprilie la liceul I.L. Caragiale. 

cupa 1
sursa

Weekendul va intra la apa cu concursurile de inot atat de la liceu, cat si din gimnaziu. Intra aici pentru a vedea tot Calendarul Cupei 1 si fii pe faza, incurajeaza-ti favoritii fiindca finalele bat la usa tinerilor sportivi.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera