Un metru de pista de biciclete pentru fiecare participant la cros

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cat de greu e sa alergi 3.7 kilometri? Mai incet, mai repede, mai spectaculos, mai banal, se poate. Ce se intampla cand alearga cateva mii de oameni? Pai, in primul rand se distreaza, in al doilea rand castiga premii si in al treilea, poate cel mai important, fiecare participant ii face un cadou Bucurestiului o bucatica de pista de biciclete.

Deci... cu cat mai multi, cu atat mai bine! Sa avem pe unde pedala in Bucuresti, pentru ca Petrom a promis ca pentru fiecare participant la cros va construi un metru de pista. Facem sport ca sa facem si mai mult sport pe pista. Plus ca avem incredere ca nu vor arata ca ale primariei, ocolind masini, cabine de telefon, pline de gropi si de copaci, nu-i asa? :)3 comentarii

Un metru de pista de biciclete pentru fiecare participant la cros
Mihai
#1 -

prea multa pista :))

Prea mult un metru de participant, io ashea zic. Io de-aia nu ma bag! Păi să sărăcească bunatate de super-companie despre care văzurătzi ce testimoniază (n-are a face cu testiculele actiunea asta, studiati edvărtaizing dacă nu credeti) niste simpli cetateni la teveu?! Nu se poate, ca deja cheltuie 50k euroi cu organizarea (io ashea auzii, zău curat vă spun)!
Chit că "construirea" de pistă înseamna doar niste linii trase pe asfalt, io tot zic ca cel mult un centimetru de pistă să faca per capita de alergătoriu.
Oricum, văd ca tot mai des se dau pe pistele astea pârtzâitoarele alea non-euro - consumatoare de combustibil petrom, cel mai probabil :)) - de ne strica aerul nostru, al biciclistilor si pietonilor iesiti la plimbare, asa încât eu prefer sa circul cu bicla pe carosabil: pe acolo nu gasesc tot felul de obstacole si circulă vehicule mai putin poluante!

Un metru de pista de biciclete pentru fiecare participant la cros
horia
#2 -

pista pentru biciclete
am participat la cros...si am si urmarit evolutia lucrurilor, asa ca am scris la mine pe site diverse chestii legate de subiect aici despre participare, aici despre dialogul cu petrom privind pista si am pus si poze cu rezultatul, adica chiar cu pista pentru biciclete
Un metru de pista de biciclete pentru fiecare participant la cros
jooa
#3 -

distanta

:)) distanta e destul de mica :D stiti cate ture de stadion inseamna ? :-? 9 ture :P e destul de simplu :) si am 12 ani :P::P :)))

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera