Finalul Crosului Petrom editia IV

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Ieri, 27 septembrie, in Parcul Herastrau era agitatie mare la Crosul Petrom, oameni de toate varstele erau prezenti la eveniment, fie pentru a participa, fie pentru a-si incuraja prietenii. La ora 11.00 s-a dat startul si la si cinci inca se mai inscriau oameni, dornici sa participe la cros, nu pentru premii, ci de dragul cauzei, Petrom construind pentru fiecare participant un metru de pista de biciclete.

La crosul de anul acesta s-au inscris 2344 de participanti la toate cele sase categorii de varsta, care au parcurs cei 3,7 km cu voie buna. Daca primii veniti pareau motivati sa obtina un loc pe podium, ceilalti pareau motivati mai mult de socializare si bucurosi ca pot da o tura prin oras alaturi de alti alergatori.

Crosul Petrom editia IV Crosul Petrom editia IV
Crosul Petrom editia IV Crosul Petrom editia IV

Castigatorii de la categoriile de varsta seniori (19-59 de ani) si veterani (peste 60 de ani) de pe primele locuri au fost chemati pe scena si rasplatiti cu litri de combustibil, iar juniorii au primit dvd playere portabile, rame foto digitale si iPod-uri Shuffle. Iar pe langa cros a fost organizata si o tombola, la care au particiat toti cei inscrisi la cros, la care s-au dat 100 de premii, biciclete, corturi, saci de dormit si genti de picnic.

Crosul Petrom editia IV Crosul Petrom editia IV

Printre castigatori s-a aflat si o doamna din Japonia, aparent o mare amatoare de evenimente sportive. Aceasta si-a declarat stanjenita iubirea pentru romani, asa cum a putut mai bine si s-a bucurat de premiul primit, fiind printre primele persoane clasate la cros la categoria de seniori.

Crosul Petrom editia IV

Catalin Maruta si Andreea Raducanu au fost gazdele zilei si cei care au adus pe scena olimpicii la matematica prezenti la cros, spre a intari ideea ca un stil de viata sanatos si sportul se completeaza cu studiile perfect si ca poti face perfomanta in ambele domenii, sau macar poti incerca. Momentul nu a fost foarte reusit, audienta fiind mai interesata de premii, decat de competetele celor de pe scena.

Atmosfera a fost intretinuta de un concert Voltaj, spre deliciul tuturor celor prezenti care au cantat alaturi de ei si care au aplaudat cantecele noi pe care trupa urmeaza sa le includa pe un nou album.

Crosul Petrom editia IV Crosul Petrom editia IV

Ziua s-a incheiat cu discursul Monei Nicolici, CSR Manager Petrom, care a declarat ca anul acesta compania a reparat eroarea de la editia anterioara si a construit in Parcul Herastrau, in zona Arcului de Triumf si Bulevardul Aviatorilor, piste noi de bicicleta de 1,7 km, ca urmare crosului din 2008.

Crosul Petrom atrage din ce in ce mai multi oameni si speram sa creasca in audienta iar compania sa duca la bun sfarsit promisiunea de a construi noi piste de biciclete si anul acesta.

4 comentarii

Finalul Crosului Petrom editia IV
Doru
#1 -

Poze din timpul concursului, nu?

Dar macar o (una, 1) poza din timpul concursului nu se putea pune? Nu doar de dinainte si de dupa...? Nu incercati pacaleala cu primele doua, ca traseul de concurs nu a trecut pe acolo!

Finalul Crosului Petrom editia IV
Gina
#2 -

nu, din pacate nu avem poze si de pe traseu

Finalul Crosului Petrom editia IV
cris
#3 -

tombola

Ma bucur ca exista initiativa si la noi in tara.Anul viitor sper sa participe si fetita mea.
Aveti cumva idee unde este lista cu cistigatorii tombolei?
Multumesc

Finalul Crosului Petrom editia IV
sonix
#4 -

editia a V-a

sunteti amabili sa imi spuneti si mie cand va avea loc editia a V-a?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera