Crosul Petrom: participanti, premii si program

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cine si cum participa la cros

Oricine. Serios, oricine poate participa, tanar, batran, gras, slab, in scaun cu rotile sau nu. Sunt mai multe categorii la care va puteti inscrie la crosul de pe 21 septembrie, mai exact sapte, separate femei-barbati:

Juniori I (10-14 ani)
Juniori II (15 – 18 ani)
Seniori I  (19 – 34 ani)
Seniori II (35 – 44 ani)
Seniori III (45 – 59 ani)
Veterani (peste 60 ani)
Persoane cu deficienţe locomotorii.

Inscrierea se face direct la eveniment, mai exact intre 8:30 si 10:30, in Piata Charles de Gaulle. Nu conteaza daca suntenti sau nu legitimati la un club sportiv.

Premii

Petrom pune la bataie 6000 litri de benzina, care se vor imparti astfel pe fiecare categorie: locul I – 300 de litri, locul II – 200 de litri, locul III – 100 de litri.

Pustii vor avea premii pe masura si preferintele lor, adica locul I – O consolă de jocuri Play Station, locul II – un mp3 player, locul III – un ceas Swatch.

In plus, se va face o tragere la sorti unde 100 de alergatori vor primi cate o bicicleta sa aiba cu ce merge pe pista construita prin participarea lor.

Program

Inainte de inceperea crosului, se face incalzirea cu dansatori profesionisti si se rade putin, tot de incalzire, la un scurt spectacol de stand-up comedy.

Crosul incepe la ora 11.00, pe traseul Bd-ul Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Bd-ul Kiseleff, Bd-ul Constantin Prezan, Bd-ul Aviatorilor.

Sportivii profesionisti vor fi acolo sa va sustina, ii vedeti la sosire. Dupa decernarea premiilor, o sa fie si un spectacol de stand-up comedy si un concert, asa, de relaxare.


Febra musculara nu face parte din program, asa ca ar cam trebui sa incepeti antrenamentul. Sau sa cumparati aspirina de dupa. :)Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera