Summer Movie Wars -[inchis]

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Sezonul blockbusterelor de vara este pe cale sa inceapa... dar oare care va fi blockbusterul lunii mai in Romania? Daca crezi ca stii cum functioneaza industria showbiz-ului in romania si mai ales ce gusturi in materie de filme au romanii atunci iti propunem urmatorul concurs. Dintr-o lista de sapte filme care vor avea premiera in perioada 1-15 mai alege-l pe cel care crezi ca va avea cel mai mare box office... in Romania.

Update: Perioada de inscrieri s-a terminat. Participantii sa tina minte sa verifice saptamanal pagina aceasta de concurs pentru a vedea cum se descurca filmele cu care au votat.

Premii
- Marele Premiu este un Dictionar Universal de film, scris de Tudor Caranfil, o opera care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca unui mare iubitor de film si o agenda speciala de filme, in care sa treci ce filme ai vazut, vrei sa vezi si mini review-uri. Premiile sunt oferite de Carturesti, care si-au deschis recent o librarie online de unde puteti cumpara carti, atunci cand sunteti prea ocupati sa ajungeti la librarie.

robotel

- Premiul de popularitate: Pentru filmul care a strans cele mai multe voturi (indiferent daca se dovedeste filmul castigator sau nu) o sa acordam trei invitatii duble pentru trei dintre cei care au votat cu el, trasi la sorti. Premii oferite de Hollywood Multiplex.

Clasament

Dupa o luna, Angels and Demons conduce clar clasamentul cu peste 800.000 lei stransi la box-officeul romanesc. Felicitari celor care au votat cu ingerasii. Dintre ei Madalina Chindris este fericita castigatoare a unui Dictionar Universal de filme si o agenda de cronici de filme.

Cei mai multi dintre participanti au votat cu X-men Origini: Wolverine. Prin urmare Andreea Vasilache, Razvan Balasov si Adrian Caldararu vor avea ocazia saptamana asta sa vada filmul la Hollywood Multiplex cu inca un prieten.

Filmele din concurs au fost urmatoarele.

X-men Origins: Wolverine

Incasari:  368.974 lei
17 Again
Incasari: 247.145 lei
Coraline
Incasari: 144.839 lei
Star Trek
Incasari: 228.000 leiDuplicity
Incasari: 262.000 leiCea mai fericita fata din lume

Incasari: 15 000 leiAngels and Demons
Incasari: 826.000 lei

3 comentarii vrei sa comentezi?

Summer Movie Wars -[inchis]
Gireada Alexandra Raluca
#1 -

Comentariu nou

Summer Movie Wars -[inchis]
Silivestru Mihai-Mircea
#2 -

X-men Origins: Wolverine

Am fost la acest film si a meritat, probabil va fi pe primul loc la incasari pe luna mai.Oricum fata de filmele din ultima perioada Wolverine ne-a mai descretit un pic fruntile:)

Summer Movie Wars -[inchis]
Andreea
#3 -

Ingeri si demoni.... :)

Angels& Demons merita primul loc - si nu pentru ca eu am pariat pe el- ci pentru ca e foarte bine realizat si nu simti cand trec cele 2 ore si jumatate (atat cat dureaza filmul)! :)

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera