Metropotam isi cauta al cincilea membru al echipei la Cupa Bloggerilor la LaserTag! (inchis)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cat de Metropotam esti?

Oricat de straniu ar putea suna, Metropotam e unic si totusi repetabil. Ba mai bine zis, exista un metropotam mic in fiecare dintre voi. Ok, poate nu chiar in fiecare, dar suntem siguri ca metropotamismul e contagios si ca foarte multi dintre cititorii nostri sunt metropotami cu acte in regula.

Daca ai esenta de metropotam, te asteptam in echipa noastra la Cupa Bloggerilor la LaserTag. Pentru ca e a bloggerilor, trebuie sa ai blog. Ne pare rau pentru prietenii nostri fara blog, dar nu putem face exceptie.

cupa bloggerilor

Avem pentru voi un test de personalitate metropotamica. Dupa ce il completati, vedem cine se potriveste cel mai bine cu metropotamul si o sa fie al cincilea membru al echipei noastre. 

Unele dintre raspunsuri sunt cu variante, unde doar una e cea corecta, altele sunt cu free form, unde puteti completa ce vreti  - in legatura cu subiectul, bineinteles. Ii vom selecta pe cei care au raspuns corect la cele 5 intrebari fixe si dintre acestia vom alege participantul cu cele mai metropotamice raspunsuri la variantele libere :).

Deadline: 8 mai. Succes!

Update: al cincilea metropotam este, tam-tam, Byubay
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera