Castiga un loc la cursurile de fotografie Retro Foto [inchis]

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Ai vrut vreodata sa participi la vreun curs de fotografie, dar ti s-a parut cam scump pentru buzunarul tau de fotograf amator? Uite ca ai ocazia sa o faci acum.

Retro Foto organizeaza in luna mai un workshop foto in patru lectii, care costa (toate) doar 25 de lei.50 de lei (taxa modificata ulterior de organizatori).

curs retro

Sesiunile de workshop vor avea loc pe 16, 23, 30 mai si 6 iunie, dupa cum urmeaza:

Primul workshop - 9 16 mai:
- Sesiune teoretica - Fotografia si aparatul foto - generalitati si tehnici fotografice, cu Calin Chisalom - viitor student la UNATC, pasionat de fotografie, grafica, webdesign.
-  Sesiune teoretica - Fotografia pe film - concept si tehnici, cu Paul Filip - artist fotograf, fotojurnalist cu experienta de 40 de ani in domeniul fotografiei.

Workshopul al doilea - 16 23 mai:
- Sesiune teoretica - Fotografia alb-negru - concept si practica; Fotografia in relatie cu pictura, cu Serban Mestecaneanu - fotograf, Medalie de Aur la sectiunea Sentimente/Emotii in cadrul Concursului International de fotografie Tierenberg Linz, Austria. Absolvent al “Scolii de poetica fotografica Francisc Mraz”, Sef promotie 2008.

Workshopul al treilea - 25 30 mai:
- Sesiune teoretica - Tipuri de fotografie: peisajul, portretul, macro, fotografia de studio, cu Alexandru Busuioceanu-Bolea, fotograf, experienta in fotografie de studio, comerciala, fotografii de companie, conceptuale, etc.
- Sesiune teoretica/practica - Editare digitala a fotografiilor - arta si tehnica, cu Alexandra Mihai - eleva in clasa a 10-a B la Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza”, experienta an editarea foto cu software de specialitate, organizator al cursurilor de creativitate artistica “Act Art”.

Workshopul al 4-lea - 30 mai 6 iunie:
- Sesiune practica - construirea unui aparat foto “pinhole” si sedinta foto in 3 locuri din Bucuresti ce vor fi alese in cadrul celui de-al treilea workshop.


La cursurile Retro Foto pot participa maximum 35 de cursanti; ca sa va inscrieti (data limita: 14 mai), trimiteti un e-mail la retro.foto@yahoo.com.

Concurs!


Daca vrei sa castigi unul din cele doua locuri la cursurile de fotografie Retro Foto, trebuie sa raspunzi corect la cele trei intrebari ale quizului de aici. Castigatorii vor fi trasi la sorti si anuntati peste o saptamana, pe 4 mai, printr-un update la acest articol.

UPDATE: castigatorii celor 2 locuri la cursurile Retro Foto sunt Raluca Buzea si Ionut Cojocaru. Felicitari! :)


alte detalii pe site-ul Retro Foto
3 comentarii vrei sa comentezi?

Castiga un loc la cursurile de fotografie Retro Foto [inchis]
Crocodil
#1 -

Comentariu nou

Mie deocamdata mi se pare o mare poanta cursul asta... Nu au raspuns la email de 2 zile, dar au avut timp sa-si dubleze taxa. Stiu, nu-i o avere, dar lipsa de raspuns la mail e totusi dubioasa.

Castiga un loc la cursurile de fotografie Retro Foto [inchis]
Alex
#2 -

@Crocodil

E greu sa organizezi un proiect de amploare cat decat mare si sa mai ai si viata :P
Din experienta proprie in organizare de proiecte iti zic asta :)

Un pic de rabdare, si vor veni si reply`urile mult asteptate :)

Castiga un loc la cursurile de fotografie Retro Foto [inchis]
Crocodil
#3 -

Comentariu nou

Multumesc! Da, uite ca au si venit! :)
Acum astept sa si traiesc experienta workshop-urilor.

Apologies for being a non-believer!

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera