Urbee iti da o bere la Roblogfest!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Esti la Roblogfest (om cool ce esti). E tarziu. Iti este sete. Iti e pofta de o bere. Ce facem? Pai daca ai Urbee la tine si este actualizat atunci solutia problemei este simpla. Iti dam o bere gratis.

Ia-ti Urbee si uita-te dupa mesajul in care se precizeaza intervalul orar si metoda prin care poti sa primesti una dintre cele 100 de beri gratis oferite de Urbee si Metropotam. Mesajul se gaseste in lista de evenimente din zilele de miercuri si joi, imediat deasupra Recomandarilor.*URBEE este o aplicatie gratuita pentru telefonul mobil sub forma de calendar. Contine o lista completa a evenimentelor saptamanii in curs din Bucuresti incluzand detalii despre concerte, petreceri, piese de teatru, filme, expozitii, precum si recomandari zilnice.

Aplicatia URBEE se actualizeaza saptamanal in fiecare vineri
. In plus, pune la dispozitie o baza de date cu adresele si numerele de telefon a peste 1300 de locuri din Bucuresti, de la cluburi, restaurante pana la galerii de arta sau teatre.2 comentarii

Urbee iti da o bere la Roblogfest!
Caelea
#1 -

Q

Va fi nevoie sa imi actualizez maine urbee regulat ca sa gasesc un astfel de mesaj? Sau merge o singura data, cand vin la party?

Urbee iti da o bere la Roblogfest!
Diana
#2 -

A:

Poti sa ti-l actualizezi de acum si deja e mesajul acolo, in lista de evenimente din zilele de miercuri si joi, chiar deasupra la recomandari. :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera