Castiga romanul Moartea lenta a Lucianei B. oferit de Humanitas Fiction [INCHIS]

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ultimul roman aparut in colectia "Raftul Denisei", la Editura Humanitas Fiction, Moartea lenta a Lucianei B, semnat de celebrul scriitor argentinian Guillermo Martinez, este unul plin de mister si s-a bucurat de un foarte mare succes la nivel mondial, fiind tradus in peste douazeci de tari.

Luciana B. a lucrat in trecut ca dactilografa pentru doi scriitori foarte diferiti, unul celebru si glamorous, dar retras din viata publica, si altul mediocru, nebagat in seamna si aflat in umbra primului. Bineinteles ca intre cei doi nu exista doar o rivalitate profesionala, ci si una mocnita si creatoare de tensiuni tacite, din cauza Lucianei.

Dupa zece ani in care cei trei pierd legatura, o serie de morti misterioase din jurul Lucianei ii va face sa se reuneasca. Luciana este convinsa ca decesele care o inconjoara au legatura cu unul dintre cei doi, iar scriitorul mediocru, cel care este de fapt si naratorul, incepe o ancheta, datorata mai mult provocarii artistice.

Insa pe parcurs ce cartea se apropie de ultimele pagini, totul devine mai ciudat decat fictiunea, ireal, iar suspansul se intensifica.  

Moartea lenta a Lucianei B.
Guillermo Martinez, Moartea lenta a Lucianei B., traducere din spaniola de Irina Dogaru, Editura Humanitas Fiction, Colectia "Raftul Denisei", 2008

Un thriller neobisnuit, construit atent, in care Martinez (uneori comparat chiar cu Jorge Luis Borges) jongleaza cu teorii literare si intamplari care par de-a dreptul suprarealiste, insa in acelasi timp reuseste sa ramana limpede si convingator. 

Daca v-am facut curiosi si vreti sa vedeti cum se va rezolva misterul Lucianei B., puteti castiga unul dintre cele trei romane Moartea lenta a Lucianei B., oferite de editura Humanitas Fiction completand urmatorul quiz pana pe 17 decembrie, ora 12:00.


Castigatorii sunt: Marius Ciurea, Ioana Vinau, Alexandra Dorofte.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera