Castiga doua bilete la concertul Celelalte Cuvinte [INCHIS]

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Concertele Celelalte Cuvinte sunt ca perlele: rare si frumoase. Ne-am convins de asta acum mai bine de jumatate de an, in Live Metal Club. Acum, Cuvintele se reintorc in Capitala, la o scena mult mai mare, pentru a lansa si aici "Stem", ultimul lor disc realizat in parteneriat cu TVR Media.

Stim ca vreti sa mergeti la concertul de la Palatul Copiilor (14 nov.) si de aceea am pus in joc doua bilete si cate un poster.

Tot ceea ce trebuia sa faceti era sa raspundeti corect la intrebarile din quiz pana vineri la ora 14.00.

Ne-am legat la ochi, am bagat manuta-n palaria cu numele celor care au raspuns corect si am decis ca Bogdan Dimofte si Tatiana Pruna sunt cei doi castigatori. Ei isi vor ridica premiile de la intrarea in sala, inainte de concert, intre orele 19.00 - 19.45.2 comentarii

Castiga doua bilete la concertul Celelalte Cuvinte [INCHIS]
Oana
#1 -

Celelalte Cuvinte

Ar fi super daca as castiga la concursul acesta. Ziua surorii mele e in 15 noiembrie, iar concerctul e in 14. Si e innebunita cupa "Celelalte Cuvinte".....Dar vrea sa stiti ca imi place de voi la nebunie. Toate articolele sunt fantastice si reusiti sa ma binedispuneti de fiecare data..sau sa ma intristati.....la mai mare!!!

Castiga doua bilete la concertul Celelalte Cuvinte [INCHIS]
Oana
#2 -

Corectare

concertul*...vreau*.... Scuze de greseli, viteza e de vina :P

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera