Castiga Minciuni pe canapea de la editura Humanitas Fiction! [inchis]

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Se poate scrie un roman amuzant despre psihanaliza? Irvin D. Yalom a reusit in Minciuni pe canapea, o carte pe care David Lodge o considera "un roman captivant, inteligent, incredibil de amuzant". Si daca Lodge, un maestru al umorului, ne spune asta, nu avem de ce sa nu-l credem.

minciuni pe canapea
Minciuni pe canapea, autor Irvin D. Yalom, editura Humanitas Fiction, 2009

Ernest Lash e un tanar psihiatru entuziast care se implica in meseria lui, foloseste tehnici experimentale. Totusi, el este pacalit de o femeie care joaca rolul unei paciente, devine dominatoare si il manipuleaza, o relatie in care el devine cel care se confeseaza.

Pentru a castiga una dintre cele trei carti oferite de Humanitas Fiction trebuie sa completati urmatorul quiz pana vineri, 6 martie, ora 12:00. Tot vineri vom anunta si castigatorii alesi prin tragere la sorti dintre cei care au raspuns corect. Succes!

Castigatori: Cioacata Iuliana, Ciortan Irina Mihaela, Munteanu Alis.1 comentariu

Castiga Minciuni pe canapea de la editura Humanitas Fiction! [inchis]
craiu
#1 -

!

Mi se pare foarte interesant aceasta schimbare pe care o sufera Ernest Lash tanarul pshiatru...care pana la urma este atras de capcanele unei paciente....Din aceasta carte putem vedeam si cealalta parte a barbatului care "ingenucheaza" in fata femii la un moment dat.Cred ca locurile pe canapeaua vietii se pot schimba in orice clipa indiferent de pozitie sociala ,rasa, sex sau profesie astfel poti ajunge din doctor pacient....

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera