Scuba in Bucuresti - Club Control - 13 decembrie 2013

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

A doua petrecere Basswise din luna Decembrie îl aduce în prim-plan pe Scuba, unul dintre artiștii care au influențat masiv scena dubstep, prin producțiile sale de înaltă calitate și prin intermediul propriului label, legendarul,Hotflush Recordings.Scuba a devenit cunoscut și pentru producțiile sale techno sub aliasul SCB, fiind printer primii artiști care au fuzionat dubstep cu sunetele reci și industriale ale Berlinului. Scuba nu a obținut doar o rezidență la faimosul club Berghain dar promovează și propriul clubnight, Sub:stance, alături de artiști precum Mala, Kode9 sau DBridge.

Gazda evenimentuluiva fi Control Club, iar local support este asigurat de către un nou proiect marca Indie Jules – Ada Kaleh (strictly vinyl business), precum și Herne, parte a binecunoscutului colectiv Origami Sound și nu în ultimul rând, Călin.

Biletele se găsesc la intrare toată noaptea la prețul de 25 de lei.Evenimentul va începe la ora 22:00.

SCUBA (Hotflush)
________________________
https://www.facebook.com/OfficialScuba
www.youtube.com/scubaofficial

Scuba (Paul Rose) este fondatorul label-ului de o mare influență și în mod constant de înaltă calitate Hotflush Recordings. A pornit jucând un rol în anii de formare a sunetului pe calea undelor pirat din Londra și a ajuns să aducă la viață ringuri de dans de pe tot globul, îmbinând un bandaj de communicate excelente între Hotflush și imprintul de profil înalt Soul Jazz, Scuba adduce propria unicitate muzicală suntelui Dubstep.

Mereu inovator, cea mai recent producție a lui Scuba este melodic și muzicală, dar în același timp și devastator de grea. Label-ul Hotflush a fost mereu un incubator de creație pentru unii dintre cei mai originali producătorii și o gândire avansată a dubstepului, inclusive Distance, Joy Orbison, Mount Kimbie, Pangaea, Loefah, Toasty,Slaughter Mob, Vaccine, Gravious, Marlow, Boxcutter. Hotflush - împreună cu celelalte imprinturi Paul Rose - Abucs , Scuba și HF2 poate fi întotdeauna invocată printe numele ce împing sunetul dubstep în direcții noi și interesante. Cu ultimul său album " Triangulation”, clasat déjà în fruntea topurilor peste tot în lume, album ce  a fost salutat ca o operă de artă.

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

Ada Kaleh (Ada Kaleh Romania)
________________________

https://www.facebook.com/AdaKalehRomania

Ada Kaleh  este un concept de artă multimedia românesc, inspirat de povestea adevărată a insulei Ada Kaleh. Pe insulă, oamenii trăiau într-o strânsă comunitate,un mediu familial cu un puternic sentiment de respect pentru natură. Construcția de la Portile de Fier de pe Dunăre a dus la dispariția acestei insule.

Ada Kaleh este acum crearea unui voiaj sonic pentru spiritual insulei prin utilizarea tehnicilor moderne de design de sunet cu o abordare minimalistă, organic și intrinsecă.
Experiența este completată de proiectii video spectaculoase, care scufundă mintea într-o călătorie de iluminare a corpului într-o frenezie de dans.

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

LINK EVENIMENT FACEBOOK

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

LINE-UP:

☢ SCUBA (Hotflush Recordings)
☢ Ada Kaleh (Ada Kaleh Romania)
☢ Herne (Origami Sound)
☢Calin
 

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera