Urban inFusion – Mix urban intr-un festival!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Timp de trei zile action sporturile, street dancig-ul si muzica live s-au mixat la Urban inFusion, festivalul care a marcat deschiderea Fusion ARENA.

Prima zi de festival a debutat cu antrenamente pe rampe, urmate de sesiunile de calificari si finalele concursurilor de bmx, role si skate pentru juniori si amatori. Castigatorii de la aceste probe au avut apoi sansa de a se califica in competitie alaturi de cei mai buni rideri din tara.

A doua zi de festival s-ar putea traduce printr-un show spectaculos de demonstratii pe rampe si competitii dure intre cei mai buni rideri, care au luptat pentru premiile oferite de Fusion ARENA, Kultshop si Vans.  Jula Raul, Daniel Ghita si Razvan Popescu s-au clasat pe locul 1, iar pentru cele mai tari trick-uri au castigat apreciarea atat a juriului, cat si a publicului,  Jonny Marian, Balu si Marius Diatcu.

Totul s-a incheiat in stil Desperados, cu cateva zeci de premii urban cool si o  super petrecere cu R.O.A si Bass Turbat, care au reusit sa tina in priza publicul pana dimineata.

A treia zi a fost dedicata in exclusivitate street dance-ului si culturii hip-hop. In program, printre competitiile dure 1vs 1, de tip All Style Battle, s-au strecurat si momente cu demo-uri  realizate de Simply That si Freakquency.

Seara a inceput la platane cu Dj Al*bu,  iar stafeta a fost apoi preluata de Nor zeatic, Chimie si Flou Rege care au reusit sa creeze atmosfera extraordinara.

Inceputul a fost promitator, iar surprizele se vor tine lant la Urban inFusion. Asa ca, cei care au ratat petrecerea de deschidere a skate-park-ului, sunt asteptati la urmatoarea editie!

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera