Teach Me 8

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

TEACH ME, SINGURA ŞCOALĂ GRATUITĂ DE PUBLICITATE, DĂ STARTUL LA ÎNSCRIERI

Singura şcoală gratuită de publicitate, Teach Me, ajunsă la cea de-a opta ediție, îi cheamă pe cei pasionaţi de industria creativă sa se înroleze alături de Advice și marile agenții de publicitate din România într-o călătorie de la departamentul de client service până la aflarea celor mai noi tehnici de publicitate neconvențională.

În perioada 1-13 aprilie, la Acuarela – Galeriile Imbold, profesioniști ai publicității românești vor prezenta cele mai importante aspecte ale unor procese de branding și vor deconspira noile tehnici ale unei industrii unde norocul nu poate înlocui planificarea atentă și spiritul inovativ: Guerilla Advertising, Ambient și New Media, Strategii de loializare, Gamification, Marketing Senzorial și Community Marketing, Video Mapping și TV production.

Școala de publicitate pune la bătaie anul acesta 27 de locuri, unde împreună vom dezbate aspecte și tehnici care îi vor ajuta pe aceştia să înţeleagă cum funcţionează o agenţie de publicitate și care sunt etapele realizării unui brand de succes.

Faţă de ediţiile precedente, ediţia din acest an aduce în centrul discuțiilor BRANDUL.
Trăim în spiritul competitiv al industriei publicitare alimentat de simplitate, creativitate şi neconvenţional, așadar noua ediție își propune să prezinte elementele care separă un brand puternic de o simplă marcă. De la această diferenţă a pornit o întreaga revoluţie care a dus la umanizarea comunicării publicitare. Vorbim despre relaţia lungă şi frumoasă construită între brand şi consumator, de la noțiuni teoretice până la dezbaterea acestora în contextul campaniilor de imagine.

TeachMe 8 le va da ocazia participanților să trăiască experiența creării propriului brand și îi va învăța cum să comunice în numele lui.

„There’s no jackpot in branding” acesta este insightul de la care plecăm. Nimic nu este întâmplător, nimic nu este “norocos”, un brand se construiește în fiecare zi adaptându-se noilor trenduri, iar noi am vrut să fim în trend și să provocăm teme de actualitate”, spune Edina Berbescu, Project Manager TeachMe 8.

„Imaginea este cea care dă identitate brandului. Modul în care comunică brandurile influențează sau chiar determină percepția consumatorului despre brand, dând naștere unei identități personale. Pentru că acum brandurile vorbesc despre imagine, ediţia de anul acesta vorbeşte despre imagine în publicitate. Cum se naște imaginea și cum reușim să o menținem, aflăm la TeachMe 8” , spune Andreea Stoica, Project Manager TeachMe 8.

Până pe data de 27 martie, cei care doresc sa afle cum funcționează o agenție de publicitate, pot aplica completând un formular pe www.teach-me.ro .

Cu sprijinul Coca-Cola Hellenic şi Rembrandt, TeachMe continuă să fie singura școală gratuită dedicată studenţilor pasionaţi de publicitate și comunicare. Aşadar, proiectul oferă participanţilor ocazia de a intra în contact cu specialişti din agențiile de publicitate şi de a-şi transpune creativitatea în proiecte îndrăzneţe.

Advice este ONG-ul tinerilor creativi care îşi propune să ofere studenţilor mijloacele şi contextul necesare pentru a deveni următoarea generaţie de profesioniști din industria creativă. Suntem o echipă tânără și entuziastă, pasionată de comunicare şi creativitate, mereu în căutare de idei noi şi revoluţionare pentru a le deschide studenţilor drumul către viitorul lor profesional.

De mai bine de 10 ani organizăm evenimente dedicate studenţilor care aspiră la un job în industria creativă: de la şcoli gratuite de publicitate, strategie și creativitate - TeachMe, ThinkStrategy, CreativityBlueprints - la conferinţe deschise unui număr mare de participanţi -AdRev - sau concursuri de grafică - imPrint. De asemenea, Advice este organizaţia care a adus în mediul studenţesc prima revistă distribuită gratuit şi dedicată exclusiv industriei creative - advertise.in.Advice – organizator Lecturi Urbane.

Andreea Stoica

Adresă: Strada Frumoasă 31

Telefon: 0766 791 588

Project Manager

Andreea Teiuşanu

Adresă: Strada Frumoasă 31

Telefon: 0754 589 919

PR Coordinator

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera