THE MISSION prezinta: 13 YEARS ANNIVERSARY

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

The Mission împlinește anul acesta 13 ani de activitate! Petrece alături de noi, sâmbătă, 26 octombrie 2013 la Sala Polivalentă din București. Fii pregatit să îi ai în fața ta, în premieră, la același pupitru pe trei dintre cei mai apreciați artiști ai momentului: Sven Väth, Solomun și Seth Troxler. Tot sâmbătă, legendarul Papa Sven își aniversează împreună cu tine cele “24 de primăveri x 2 +1 ”, așa că  nu rata una dintre cele mai reușite petreceri ale acestui sezon.

O altă supriză a evenimentului o constituie prezența americanului Seth Troxler care nu a mai fost în Romania din anul 2010. DJ-ul ocupă în prezent locul I în Resident Advisor Poll: Top DJs of 2012 și este unul dintre cei mai în vogă artiști, el fiind inclus în toate line-up-urile festivalurilor dedicate muzicii electronice din lume, desfășurate în decursul acestui an.

Un alt artist prezent în programul The Mission 13 Years Anniversary este Solomun, fondatorul label-ului Diynamic Records. Solomun se bucură în prezent de un real succes în Pacha și Sankeys și revine în București la aproximativ 5 luni distanță de ultima prestație.

BILETE REGULAR ÎN AVANS: 40 RON până pe 4 octombrie 2013, 50 RON până pe  26 octombrie 2013

BILETE VIP ÎN AVANS: 100 RON

-Online Național și Internațional – prin comandă la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat pe întreg teritoriul României și e-Ticket pe plan internațional)
-Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro” și în magazinele Germanos. Lista completă a celor peste 720 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.
- Alte puncte de vânzare: Entourage (Str. Eugen Carada nr. 5-7 Centrul Vechi), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16), Calea Griviței, Nr 143, parter, în incinta Hotel Ibis.

BILETE REGULAR LA INTRARE: 70 RON până în ora 00.00, 80 RON după ora 00.00

Pentru BILETE VIP și REZERVĂRI vă rugăm sunați la:  
+40 722 399 228 & +40 722 937 972

Line up:

  • SVEN VÄTH
  • SETH TROXLER
  • SOLOMUN
  • NEGRUNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera