HappyBox in doi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

După îndelungi studii de laborator și experimente, oamenii de ştiinţă au descoperit secretul menținerii sau reaprinderii dragostei romantice, chiar şi pentru cupluri căsătorite de mai bine de 20 de ani! Conform unui studiu realizat de prof. Arthur Aron al State University of New York at Stony Brook , citat de The New York Times, soluţia pentru a retrăi sentimentul de fluturi în stomac stă în: Noi activităţi pe care să le experimentaţi împreună ca şi cuplu.

Studiul arată că pentru a păstra vie flacăra dragostei romantice sau pentru a o reaprinde, cuplurile trebuie să trăiască, din când în când, experienţe noi şi inedite, activităţi care să le facă plăcere amândurora. Explicaţia vine de la cercetările făcute asupra creierului uman, în urma cărora s-a descoperit că experienţele noi activează sistemul de recompensă al creierului nostru, inundându-l cu dopamină şi norepinephrine. Aici vorbim despre aceleaşi circuite care sunt activate şi în stadiu iniţial al relaţiilor romantice, perioada în care creierul este responsabil pentru fluturii din stomac, gândurile către persoana iubită şi întregul nostru comportament.

Dacă v-aţi confruntat cu situaţia în care nu aţi ştiut ce cadou să cumpăraţi pentru persoana iubită sau pentru aniversarea voastră, happybox vine cu soluţii salvatoare pentru relaţii! Cei care doresc să reaprindă flacăra iubirii sau să scape de monotonie, happybox recomandă ca de Valentine’s Day să uitaţi de cadourile clasice şi să dăruiţi experienţe inedite pentru doi !

Cuplurile care caută experienţe happybox ca: lecţii de echitaţie, plimbări cu snowmobilul sau ATV-ul, activităţi în parcuri de aventură, observator turistic de animale sălbatice sau escaladă în sală pot opta pentru cutia Aventura. Pentru cei care îşi doresc să înveţe ceva împreună cu persoana dragă, vă propunem: cursuri de pictură, lecţii particulare de dans cu instructor personal, turul ghidat al Bucureştiului cu bicicletele, squash sau mini-golf, toate în doi ! Romanticii incurabili pot alege între escapade turistice în doi (din cutiile Sejur în Doi sau Escapadă de Lux) şi experienţe culinare deosebite, sub forma unei cine romantice (cutiile Invitaţie în Oraş şi Experienţe Diverse). Dacă doriţi să optaţi pentru pachetele turistice cu cazare inclusă, vă propunem să alegeţi oferte care includ întâmpinarea cu şampanie, aranjamente speciale ale camerei cu petale de flori şi lumânări, servicii de relaxare spa în doi sau experienţe unice organizate de partenerii noştri, cum ar fi: cine medievale sau un picnic la poalele muntelui.

Cutiile în care sunt incluse experienţele inedite pentru doi pornesc de la preţul de 60 lei şi ajung la 400 de lei, dar puteţi fi siguri că preţul pe care îl plătiţi pe cutia happybox este mai convenabil decât preţul experienţei în sine, datorită negocierilor purtate de companie.

Pentru şi mai multă inspiraţie, website-ul www.happy-box .ro vă oferă posibilitatea de a selecta numai ofertele pentru cupluri, pentru a putea vizualiza toate cele 130 de experienţe happybox in doi, însoţite de detalii. Aşa că anul acesta de Valentine’s Day optaţi pentru experienţe inedite împreună!

În luna îndrăgostiților happybox a pregătit o surpriză tuturor celor care vor cumpăra un cadou happybox persoanei iubite, printr-un ambalaj tematic elegant, oferit gratuit.

http://www.happy-box.ro/22-activitati-in-doi
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera