HappyBox a lansat oficial solutia pentru alegerea cadoului perfect in 5 minute

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ieri, 5 Februarie, a avut loc evenimentul de lansare al cutiilor cu experienţe şi activităţi cadou: happybox. Printre invitaţii evenimentului şi susţinătorii proiectului happybox s-au numărat: Dan Matei Agathon – preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turism şi Servicii, Maria Stoian - preşedinte fondator ANTREC Romania şi Titi Aur - multiplu campion naţional de raliuri.

În cadrul evenimentului, Marius Avram, iniţiatorul şi directorul general happybox, alături de echipa sa, a prezentat întregul concept al cutiilor cadou, gama de produse happybox, serviciile post-vânzare oferite, posibilităţile de personalizare pentru clienţii corporate şi oferta specială pentru îndrăgostiţii care sărbătoresc Valentine’s Day şi Dragobetele. 

La finalul prezentării, invitaţii au putut să admire un scurt moment artistic oferit de Şcoala de Dans Espansivo - partener happybox inclus în cadourile happybox Sport&Fun şi happybox Experienţe Diverse. Evenimentul s-a încheiat cu o tombolă care a oferit celor mai norocoase cinci persoane prezente, şansa de a pleca acasă cu un premiu special din partea happybox şi a sponsorilor parteneri.

happybox este un nou concept de cadou apărut pe piaţa românescă, concretizat prin şapte cutii elegante ce conţin experienţe şi activităţi, la alegere. Acestea sunt organizate în funcţie de tematica şi preţul activităţilor incluse. Cutiile care te ajută să alegi cadoul potrivit sunt: Relax&Beauty, Sport&Fun, Invitaţie în Oraş, Aventura, Experienţe Diverse, Sejur în Doi şi Escapadă de Lux.

Pentru sărbătorile care urmează, Valentine’s Day şi Ziua Femeii, happybox a pregătit o mulţime de surprize printr-o serie de ambalaje specifice oferite gratuit, pentru a face o bucurie celor care îşi arată dragostea prin cadourile happybox.

Pentru mai multă inspiraţie în alegerea cadoului perfect perntru jumătatea voastră, website-ul www.happy-box.ro vă oferă posibilitatea de a selecta dintre cele 400 de experienţe, numai ofertele pentru cupluri. Veţi putea vizualiza toate experienţele happybox în doi, însoţite de detalii, aşa că anul acesta de Valentine’s Day optaţi pentru experienţe inedite împreună!
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera