Detalii despre camping la OST Fest 2012

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

ost fest 2012


In sfarsit! Dupa ani intregi in care s-a tot cerut posibilitatea de a campa in zona Romexpo in timpul festivalurilor de vara care au loc acolo, lucrul s-a intamplat: iata detalii despre camping pentru OST Fest 2012, conform comunicatului de presa din partea organizatorilor (Project Events in colaborare cu Cavalleria Events)

"Organizatorii festivalului OST FEST pun la dispozitia publicului un spatiu verde in cadrul complexului Romexpo, ce permite instalarea a 600 corturi!

Pretul de campare pentru toata perioada de festival este de 30 lei/persoana. Accesul in zona de campare se va putea face incepand cu data de 14 iunie ora 14.00. Evacuarea zonei de campare se va face in data de 18 iunie, ora 14.00. In cazul in care vor fi persoane care vor dori achizitionarea unui loc in camping pe o perioada mai scurta (16-17 iunie), pretul va ramane acelasi.

Pentru a asigura un confort cat mai mare tuturor celor care se vor campa, in zona vor fi amenajate dusuri, toalete, corturi in care se va putea servi masa, baruri, precum si alte spatii de servicii si divertisment.

Regulamentul de camping si toate informatiile necesare se pot gasi accesand www.ostfest.ro."

 

Mai multe detalii despre preturile biletelor si lineup-ul de pana acum gasiti pe pagina evenimentului OST Fest 2012, pe metropotam.

camping ost fest

 

 

1 comentariu

Detalii despre camping la OST Fest 2012
Dorian
#1 -

Pentru cei interesati de articole pentru camping

Pentru cei interesati de articole pentru camping am deschis un nou magazin online. si venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Cu stima,
http://corturi.biz/corturi/cort-2-persoane/

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera