Comunicat de presa: Trupa byron lanseaza editia a treia a concursului byron - Rock Your High School

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Concursul byron – Rock Your High School a luat fiinta in 2009 din initiativa trupei byron si are ca scop incurajarea si promovarea formatiilor alcatuite din liceeni. Dupa succesul primelor doua editii, organizatorii s-au pregatit in 2011 pentru o concurenta si mai stransa intre trupele participante. Pentru a vedea ce s-a intamplat in anii trecuti accesati blogul concursului, http://byronrockyourhighschool.wordpress.com, unde se gasesc piesele inscrise, interviuri cu participantii si fotografii de la evenimente.

Concursul byron – Rock Your High School se adreseaza trupelor de liceeni, cu membri ale caror varste sunt cuprinse intre 14 si 19 ani. Pentru inscriere, trupele interesate trebuie sa trimita un demo insotit de formularul de inscriere pe adresa inscriere[at]byronmusic.ro pana pe 6 noiembrie 2011.

byron - rock your high school

Juriul concursului, alcatuit din cei 5 membri ai trupei byron impreuna cu Bogdan Serban si Mihai Dinu de la Radio Guerrilla, va publica pe 13 noiembrie lista cu cele sase trupe care se vor intrece live in finala concursului. Aceasta va avea loc pe 19 noiembrie in Club Fabrica din Bucuresti, incepand cu ora 16:00. Seara va fi incheiata cu un recital al trupei byron la finalul caruia vor fi anuntate formatiile castigatoare.

Castigatorii locului I vor canta alaturi de byron la cel de-al cincilea concert aniversar al formatiei, pe 30 noiembrie, si vor primi in plus un premiu de la Moving Sounds Studios constand in inregistrarea unui demo/EP de 5 piese intr-un studio profesional, premiu in valoare de 5000 de lei. Cei clasati pe locul al doilea vor primi din partea Philips un reportofon profesional pentru inregistrarea repetitiilor si a concertelor si cate un aparat de barbierit electric Philips Aqua Touch pentru baieti / epilator pentru fete, toate in valoare de 2500 de lei. Se va acorda si un premiu de popularitate din partea BestMusic pentru trupa preferata a publicului – votata online pe site-ul bestmusic.ro. Trupa cu cele mai multe voturi va participa la o sesiune de inregistrari in cadrul emisiunii BestMusic Sessions.

Radio Guerrilla va oferi un premiu special uneia dintre cele sase trupe finaliste, selectata de catre cei doi membri ai juriului din partea postului de radio. Premiul consta  in difuzarea unui concert inregistrat de trupa respectiva in cadrul emisiunii GuerriLIVE Radio Session cu Bogdan Serban.

Formularul de inscriere in concurs, regulamentul oficial precum si alte detalii sunt disponibile pe blogul concursului, http://byronrockyourhighschool.wordpress.com. Dupa inscrierea in concurs, fiecarei trupe i se va crea o pagina de artist pe site-ul Best Music unde se va putea asculta si vota piesa cu care s-a inscris in concurs.

byron – Rock Your High School este un concurs destinat trupelor alcatuite din liceeni si a ajuns anul acesta la cea de-a treia editie. Concursul este organizat de byron Management cu sprijinul sponsorilor Moving Sounds Studios si Philips.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera