Comunicat de presa: Tratament VIP pentru Shakira!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cu doar cateva zile pana la concertul pe care Shakira il va sustine saptamana aceasta la Bucuresti in cadrul Emagic Summer Fest, organizatorii pun la punct ultimele detalii pentru ca diva columbiana sa se simta “ca acasa”. Incepand cu felul in care va fi amenajata cabina si terminand cu meniul artistei, totul este aranjat in cele mai mici amanunte, de tratament preferential urmand a beneficia nu doar artista ci si membrii echipei sale. Prezentat de Ciuc Premium si sustinut de Enel, concertul Shakira va avea loc pe 7 mai, in Piata Constitutiei, in deschiderea show-ului urmand a concerta Smiley si Bosquito.

Tratamentul de care Shakira se va bucura la Bucuresti este unul demn de o adevarata vedeta internationala. Pentru a crea o ambianta placuta, in care artista sa se simta cat mai confortabil, cabina ii va fi decorata cu mobilier de colectie, lucrat manual: o canapea mare, umpluta cu puf de gasca, doua masute de cafea din lemn indian de sheesham, scaune din acelasi material si o oglinda marocana. Din cabina artistei nu vor lipsi platourile cu fructe (mandarine, mango, banane, pepene, prune si piersici), micile gustari, chipsuri si bomboane asortate, precum si ceaiuri de diferite arome, racoritoare dietetice, apa plata si nu in ultimul rand bere romaneasca Ciuc Premium.

Echipa cu care Shakira va ajunge la Bucuresti este alcatuita din peste saptezeci de persoane, printre care se numara cei 8 membri ai bandului sau, 2 dansatore si un coregraf, make-up artistul si stilistul personal, precum si un profesor de franceza ce o insoteste la majoritatea concertelor sale. Cinci membri din staff-ul Shakirei sunt vegetarieni, drept urmare din meniu nu vor lipsi preparatele de acest tip, carora li se vor alatura iaurturile naturale, salatele (de rosii, castraveti sau ciuperci), si dulciurile: prajituri de casa, ciocolata neagra si batoane dietetice.

Pregatirile pentru concertul de sambata au intrat deja in linie dreapta, Piata Constitutiei fiind inchisa in vederea amenajarii zonei de concert. Pentru construirea scenei echipa de productie a evenimentului a folosit echipament importat tocmai din Olanda, transportul acestuia si a echipei necesitand 13 tiruri de mare tonaj si 6 autocare.

Pe 7 mai, accesul publicului in zona de concert se va face incepand cu orele 17.00, fie prin Bd. Libertatii dinspre Calea 13 Septembrie, fie prin Bd. Libertatii dinspre Natiunile Unite, la fiecare dintre cele doua porti de acces urmand a fi amplasat si un punct de vanzare a biletelor ramase disponibile. Accesul publicului in spatiul de concert nu se va putea face dinspre Bd. Unirii. Celor care detin bilet in sectoarele A, C, E, F, I (prima categorie, Golden VIP) sau K, L, M, N (cea de a doua categorie), le este recomandat sa foloseasca intrarea dinspre Calea 13 Septembrie, iar celor care au loc in sectoarele B, D, G, H, J din prima categorie, respectiv O, P, Q, R din cea de a doua categorie, le este recomandat sa foloseasca intrarea dinspre Bd. Natiunile Unite.

Ca urmare a indisponibilitatii parcarii din zona Pietei Constitutiei, organizatorii recomanda folosirea mijloacelor de transport in comun. De asemenea, pentru evitarea aglomeratiilor la intrarea in zona de concert, este recomandata folosirea ambelor cai de acces, incepand chiar cu ora 17:00.  Ultimele bilete pentru concertul de sambata vor putea fi achizitionate in continuare de la punctele de vanzare autorizate, precum si de la casa de bilete Biletoo din cadrul Unirea Shopping Center (parter, aripa Calarasi), unde pana vineri inclusiv se vor gasi bilete in categoriile de pret ramase disponibile, respectiv 280 lei (cu loc), gazon A - 180 lei si gazon B - 120 de lei, urmand ca incepand de astazi, 4 mai, si pana in ziua concertului, acestea sa poata fi achizitionate, in limita disponibilitatii, si de la casele de bilete amplasate in Piata Constitutiei, pe fiecare dintre cele doua cai principale de acces (Bd. Libertatii dinspre Calea 13 Septembrie sau Bd. Libertatii dinspre Natiunile Unite).

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera