Comunicat de presa: Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" anunta FLASHMOB pentru Gala Operetei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

cu ocazia Galei Internationale de Opereta si Musical

5 Noiembrie 2011

Baneasa Shopping City,  ora 16.00

Afi Palace Cotroceni, ora 19.00


In pragul celei de-a patra editii a Festivalului International al Artelor Spectacolului Muzical „Viata e Frumoasa!”, Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” organizeaza un eveniment special, cu scopul de a oferi bucurestenilor, in avanpremiera, un micro-spectacol sustinut de solistii, baletul si orchestra teatrului.  Evenimentul va avea loc sub forma unui flashmob, in doua dintre cele mai populare si vizitate puncte de intalnire din Bucuresti:  Baneasa Shopping City si  Afi Palace Cotroceni.

 

Flasmob-ul organizat de Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” va dura 5 minute si se va bucura de participarea solistilor Teatrului National de Opereta "Ion Dacian": Anca Turcasiu si Catalin Petrescu, precum si a membrilor baletului, corului (dirijat de maestrul de cor Gabriel Popescu) si orchestrei teatrului (sub bagheta dirijorului Lucian Vladescu).

 

Evenimentul are loc cu ocazia celei de-a patra editii a Festivalului International al Artelor Spectacolului Muzical „Viata e Frumoasa!” si a Galei Internationala de Opereta si Musical, conceputa sub indrumarea artistica a lui Bogdan Strutynsky (Ucraina) si a lui Razvan Ioan Dinca. In acest an, Gala se numara printre cele mai ample evenimente din cadrul festivalului, reunind pe aceeasi scena peste 120 de artisti din sase tari: Rusia (Teatrul de Stat de Comedie Muzicala din Sankt-Petersburg), Ungaria (Teatrul de Opereta si Musical din Budapesta), Ucraina, (Teatrul National Academic de Opereta din Kiev), Bulgaria (Teatrul Muzical National “Stefan Makedonski” din Sofia), Slovacia (Opera de Stat din Banska Bystrica) si Romania (Teatrul National de Opereta “Ion Dacian”). Alaturi de Corul, Baletul si Orchestra Teatrului National de Opereta „Ion Dacian”, dirijata de maestrul Istvan Sillo (Ungaria), solistii invitati vor interpreta fragmente de opereta si musical aflate in repertoriul international.


Un flashmob este o manifestare artistica ce are loc intr-un spatiu public, in care artistii apar spontan din multimea de oameni, pentru a executa un mic spectacol, de scurta durata, redisparand apoi in multime. 


Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie la adresa de e-mail cristina.nichimis@opereta.ro si la numarul de telefon 0758 111 270.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera