Comunicat de presa: Te provocam sa te faci cunoscut! Dare to Imagine!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Inscrierile la Festivalul Imagine sunt in toi! Scanaza codul QR de pe afisele festivalului si intra pe site sa asculti trupele care s-au inscris, direct de pe smartphone-ul tau!

Cauta afisele festivalului Imagine Romania la tine in oras si scanaza codul QR cu smartphone-ul tau ca sa asculti trupele care s-au inscris deja la cel mai tare festival international de muzica din Romania! (Iata cateva sugestii de aplicatii: QR Reader for iPhone, QR Scanner, QR App, Barcode Scanner, QR Droid)

Daca nu ai apucat sa te inscrii inca, grabeste-te ! Ai mai putin de o luna sa arati intregii lumi talentul tau ! Daca iti place sa canti nu conteaza ce gen abordezi. De la clasic la cel mai tehnic jazz, de la cel mai turbat rock sau cel mai duios folk pana la cel mai futuristic electro - noi apreciem originalitatea, spontaneitatea si curajul. N-am uitat de reggae, ska,punk, funk sau dance. E simplu: intri pe http://imaginefestival.ro, iti faci cont si incarci doua melodii proprii! Poti sa te inscrii ca artist solo sau cu trupa.

Info: office@imaginefestival.ro

Festivalul Imagine Romania 2012 este organizat de Jeunesses Musicales Romania si Elite Art Club Unesco cu finantarea acordata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a municipiului Sibiu. Imagine este un proiect al Jeunesses Musicales International, cea mai veche si mare retea de organizatii nonguvernamentale din lume care lucreaza cu si pentru tineri muzicieni.
1 comentariu

Comunicat de presa: Te provocam sa te faci cunoscut! Dare to Imagine!
suspect
#1 -

muzica

Hei! Suntem 2 cantareti de Hip - Hop din Braila si am dori sa ne mai afirmam si noi sa ne cunoasca mai multa lume si de aceea va cerem ajutorul..Avem melodii de toate gusturile..(cartier.emotionale.club).Multumim pentru intelegere!Ne gasiti pe canalul youtube ..sau suspect ft delfinu !respect

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera