Comunicat de presa: Se suplimenteaza biletele la concertele din 17 si 18 martie sustinute de Lara Fabian!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

La insistentele repetate ale fanilor se suplimenteaza biletele la concertele din 17 si 18 martie sustinute de Lara Fabian!

Cum biletele pentru cele doua spectacole din 17 si 18 martie s-au epuizat de cateva saptamani, dupa nenumarate telefoane si mailuri primite de la fanii care nu au reusit sa mai achizitioneze un bilet, organizatorii au decis suplimentarea biletelor! Pentru fiecare zi in care Lara Fabian va concerta in Bucuresti, respectiv 17 si 18 martie, mai pot fi achizionate 50 bilete.

Au mai ramas doar cateva zile pana cand indragita artista de origine belgiana va calca pentru prima oara pe pamant romanesc, fanii romani sau de alte nationalitati asteptand-o cu mare nerabdare.

Vocea unica a Larei a cucerit nu doar sufletele a milioane de oameni ce i-au cumparat si ascultat melodiile, ci si a milioane de copii, care au adorat personajul Esmeraldei in Cocosatul de la Notre Dame, careia artista i-a dat viata. Desi in cariera sa de peste 25 de ani, Lara Fabian a castigat numeroase premii precum: discul de platina in Franta pentru albumul „Live 1999”, primul loc în clasamentul Billboard Dance Music/Club Play si locul 32 în Billboard Hot 100 cu melodia „I Will Love Again”, cea mai mare satisfactie a sa ramane bucuria si emotia pe care o impartaseste cu publicul la fiecare concert.

Pentru spectacolele din Bucuresti Lara Fabian a pregatit o serie de surprize, dar cum concerteaza pentru prima oara pe o scena din Romania, din playlistul sau nu vor lipsi piesele pe care romanii le cunosc si le iubesc: „Je t’aime”, „Caruso”, „Je Suis Malade” sau „Love By Grace”...

Preturile biletelor suplimentate pentru spectacolele din 17 si 18 martie sunt urmatoarele:

- 1000 lei (categoria Star)

- 350 lei (categoria Vip)

- 300 lei (categoria 1)

- 200 lei (categoria 3)

Biletele suplimentate la concertele sustinute de Lara Fabian pot fi achizitionate din: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Sala Palatului, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinul Victoria, Muzica, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 sau online de pe BILETOO.ro si BILET.ro.

 

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera