Comunicat de presa: Scorpions - bilete disponibile in toata tara!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Ieri - 13 februarie, s-a terminat perioada de promotie pentru achizitia biletelor la concertul trupei Scorpions ce va avea loc pe 9 iunie la Zone Arena. 2000 de norocosi au cumparat bilete reduse cu 15% la Gazon A si Golden Circle.

„Le multumim fanilor care au venit inca de la primele ore ale promotiei sa cumpere bilete. Imi pare rau pentru cei care nu au mai apucat sa cumpere bilete la preturi promotionale. Incepand de azi am pus in vanzare biletele la pret intreg in toate magazinele BILETOO.ro” (Sorin Sararu – Project Events).

De astazi, 14 februarie, biletele se vor gasi si in tara, la Librariile Adevarul si in magazinele Diverta. Pentru bucuresteni, biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO.ro, respectiv Magazinul BILETOO.RO din Magazinul Unirea (parter, intrarea de langa McDonald’s), Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Pentru cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.RO, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro sau ticketpoint.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
128 lei – Gazon B
190 lei – Gazon A
265 lei – Golden Circle
350 lei – Tribuna

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera