Comunicat de presa: Reduceri de pret pentru biletele de la „Alternative Summer Day”!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
In perioada 2–5 iunie, biletele la „Alternative Summer Day” sunt mai ieftine! Deftones au inclus in turneul lor european si Romania si vor concerta pe 13 august, la Arenele Romane din Bucuresti. Concertul va avea loc in cadrul manifestarilor “Alternative Summer Day”!

In perioada 2–5 iunie, fanii trupei Deftones au ocazia sa cumpere bilete mai ieftine cu 15%! Chiar daca perioada in care pretul era unul promotional (70 lei), s-a terminat, „Promotia Saptamanii” de la Biletoo.ro scade din nou pretul, apropiindu-l de cel initial!

De la 1 iunie, pretul unul bilet s-a majorat la 90 de lei, insa cu aceasta reducere, cumparatorul plateste doar 76.5 lei!

Aceasta promotie este valabila doar in perioada 2–5 iunie (de joi pana duminica) si este disponibila doar la magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s) si online pe www.biletoo.ro! In cazul in care comanda se face online, de pe www.biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier!

Programul de reduceri „Promotia Saptamanii” apartine sistemului de ticketing BILETOO.ro, a inceput in luna martie si se va derula pe parcursul a 17 saptamani, aceasta fiind a treisprezecea saptamana in care se desfasoara! Conform programului, in fiecare saptamana un spectacol/concert de pe biletoo.ro are parte de o reducere de pret!

Deftones a inclus in turneul lor european si Romania si va concerta pe 13 august la Arenele Romane din Bucuresti! Concertul va avea loc in cadrul manifestarilor Alternative Summer Day. Setlistul concertului de la Bucuresti va contine atat piese mai vechi, de pe albumele Around The Fur, Adrenaline, White Pony dar si piese de pe noul album - Diamond Eyes!

Turneu european Deftones va incepe in luna august si a bifat si Romania pe lista tarilor vizitate, urmarind astfel sa-i multumeasca pe fanii care anul trecut au fost dezamagiti ca artistii preferati nu au ajuns in Romania. Alternative Summer Day isi doreste ca incepand cu anul acesta sa aduca si in tara noastra trupe cu traditie ale genului alternativ si nu numai. In curand va fi anuntata si lista trupelor ce vor canta in deschiderea Deftones in cadrul Alternative Summer Day.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
- 70 lei – pret promotional, pentru biletele cumparate in perioada 29 martie – 31 mai
- 90 lei – pret intreg, pentru biletele cumparate in perioada 1 iunie – 13 august (cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 76.5 lei, numai in perioada 2-5 iunie!)

~~Evenimentul este produs de Alternative Music Experience, o colaborare dintre Bring The Noise si King Size Production.~~
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera