Comunicat de presa: Gipsy Kings - Promotie de martisor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Din 28 februarie au inceput pregatirile pentru saptamana femeilor! In urmatoarea saptamana, barbatii le vor rasfata pe toate femeile din viata lor: mame, surori, iubite, prietene, amice, colege.

Project Events s-a gandit sa dea o mana de ajutor celor ce cauta cadoul 0potrivit si doresc sa faca o surpriza frumoasa femeilor de langa ei si a pregatit o promotie speciala! Pentru ca toti barbatii au femei speciale in viata lor si pentru ca e stiut faptul ca este greu sa alegi cadoul potrivit, de azi a fost lansata promotia: „Pentru toate femeile din viata mea”, modul de desfasurare al acesteia fiind urmatorul: cine achizitioneaza in perioada 28 februarie – 7 martie un bilet la concertul Gipsy Kings de pe 9 aprilie (la una dintre categoriile de pret 150 RON sau 250 RON) va primi o reducere de15 %!

Si in plus… cine doreste sa poata darui mai mult de atat persoanei iubite, poate castiga si o excursie la Milano (pentru 2 persoane), numai daca se inregistreaza pe site-ul www.projectevents.ro, dupa ce a achizitionat biletul/ biletele la concertul din 9 aprilie. Castigatorii excursiei vor fi stabiliti prin tragere la sorti, si anuntati ulterior.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, Unirea Shopping Center (parter), Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Diverta, Magazinele Diverta, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor, la statia de metrou Unirii 1 si online pe www.BILETOO.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro.

Gipsy Kings
vor concerta la Sala Palatului pe 9 aprilie! Concertul face parte din turneul “Gipsy Kings 2010-2011 World Tour”. Va fi un show plin de ritmuri latino, combinate cu flamenco si condimentate cu o picatura de rapsodie de inspiratie tiganeasca

Eveniment organizat de Project Events si sustinut de Magic FM, Adevarul si Click.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera