Comunicat de presa: Diamond Circle - Bon Jovi, mai aproape de tine

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Surprize pentru fanii Bon Jovi ! Cei mai înfocaţi iubitori ai trupei au posibilitatea de a sta foarte aproape de Bon Jovi !

700 de norocoşi vor putea achiziţiona bilete, chiar în faţa trupei preferate, pentru concertul Bon Jovi de la Bucureşti, Piaţa Constituţiei pe data de 10 iulie. Punerea in vanzare a biletelor va începe de astăzi, 18 mai 2011.

O nouă zonă va fi construită în faţa scenei, numită Diamond Circle, cu o capacitate de 700 de locuri, direct in fata scenei, care va facilita spectatorilor o mai mare vizibilitate a concertului şi a trupei.

Preţul unui bilet este 798,8 RON, acesta se va putea achiziţiona în exclusivitate prin Eventim şi din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro.

Declaratia Denisei Sandulescu, General Manager D&D East Entertainment

Dupa comunicatul de presa din data de 18 Mai, doresc sa revin mai detaliat asupra activitatilor ce au condus la decizia noastra si a managementului Bon Jovi de a implementa in planul locatiei din Piata Constitutiei zona Diamond Circle.

Aceasta zona a fost initial dedicata unuia dintre sponsorii nostri, care era dispus sa preia aceste 700 de bilete, ceea ce nu a mai intrat in domeniul activitatilor acestuia. Decizia mea, impreuna cu managementul formatiei, a fost de a iesi spre vanzare cu categoria Diamond Circle, care se regaseste pe plan international, la toate locatiile din cadrul turneului “Open Air”.

Dupa reactiile negative pe care le-am observat in retele de socializare, am insistat personal sa oprim vanzarea biletelor Diamond Circle si sa suplimentam cu cele 700 de bilete zona Golden Circle, conform cererii fanilor din Romania.

Sper sa observati ca rezultatul acestor eforturi a fost de a sustine interesul vostru, si sunt sigura ca vom continua sa cream impreuna cele mai mari evenimente pe care vi le doriti.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera