Comunicat de presa: Detalii acces Lake of Tears

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Peste cateva zile vor urca pe scena Arenelor Romane metalistii de la Lake Of Tears! Concertul este organizat de Project Events, este programat pentru sambata 25 iunie si promoveaza noul album al nordicilor: „ILL WILL”! In deschidere vor canta trupele romanesti Tiarra si Abigail.


Accesul catre Arenele Romane poate fi facut prin parcul Carol, (intrarea principala din rondul Carol) sau din strada Cutitul de Argint, nr 26. Mijloace de transport in comun:
• Metrou Eroii Revolutiei, Tineretului - M2
• RATB: Tramvai 7 - Dr. Istrati

Evenimentul isi va deschide portile pentru public incepand cu ora 18.00. Prima trupa ce va concerta va fi Tiarra, in jurul orei 19.00, fiind urmata de Abigail, in jurul orei 20.00! Cei de la Lake Of Tears vor urca pe scena la ora 21.00!

La Arenele Romane, accesul nu va fi permis cu: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de tije metalice sau de lemn , spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Toate informatiile de acces sau eventualele modificari vor fi afisate pe www.projectevents.ro.

Fanii care nu vor sa rateze acest concert mai au timp sa isi cumpere bilete din reteaua BILETOO.RO, din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), de la casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Flanco, Palatul National al Copiilor, statia de metrou Unirii 1 sau online de pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.biletedelatati.ro.

Preturile biletelor sunt diferite, in functie de perioadele in care sunt cumparate:
- pana pe 24 iunie: 100 lei pret acces general
- 25 iunie (ziua concertului): 120 lei pret acces general

Promotii in in perioada 21 – 24 iunie 2011, cei ce isi doresc sa ajunga la concertul Lake Of Tears pot cumpara bilete la eveniment, exclusiv din reteaua de magazine Flanco, mai ieftine cu 25%! Cu aceasta reducere aplicata, pretul biletelor este de 75 de lei! Aceasta promotie este valabila doar in reteaua de magazine Flanco in perioada 21-24 iunie si se deruleaza cu sprijinul BILETOO.RO.

Concertul Lake Of Tears este un eveniment organizat de Project Events si sustinut de Rock FM, Adevarul, Adevarul de Seara, Click, OK, Tango, Zile si Nopti,Sapte Seri, Bucharest NightLife, Port.ro, Metalhead.ro, RockOn.ro, RockStage.ro, DailyCotcodac.ro, AgentiaDePresaMondena.ro, eMulte.ro, BucharestHerald.com, BestMusic.ro, Ziare.com, Eva.ro, Urban.ro, eComunicate.ro, InternetCorp, Metropotam.ro, Zoom, Unirea Shopping Center, WideScreen Media, Carpat Guard si Spard Team.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera