Comunicat de presa: Bilete.ro in Oficiile Postei Romane

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Timp de 5 ani, Bilete.ro a reusit sa vina in intampinarea exigentelor clientilor sai prin standardul din ce in ce mai ridicat al serviciilor oferite. Odata cu parteneriatul incheiat cu CN Posta Romana SA, de acum puteti achizitiona bilete in toata tara, direct de la Oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro.

Incepand de astazi - 1 iulie, se pot cumpara bilete la evenimentele cultural-artistice si sportive preferate, de la oficiul postal cel mai apropiat de domiciliul tau, semnalizat Bilete.ro.

In prezent, Bilete.ro este una dintre cele mai cunoscute si apreciate companii de ticketing din Romania, cu peste 500 de mii de bilete vandute. Din 2006 si pana acum Bilete.ro si-a mentinut pozitia de lider, datorita prezentei cu vanzare de bilete la majoritatea evenimentelor importante, organizate in tara si in strainatate.

In cei 5 ani de cand compania Bilete.ro activeaza pe acest segment, a oferit servicii de ticketing la peste 1800 de evenimente, atat in tara cat si in strainatate. Biletele au putut fi achizitionate direct de pe site-ul www.bilete.ro, modalitatile de plata si de livrare fiind la indemana oricarui solicitant.

Bilete.ro a venit in completarea serviciilor de calitate oferite pana in prezent.“Am ales sa extindem Bilete.ro prin intermediul Oficiilor postale din toata tara, pentru a veni in ajutorul clientilor nostri, punand astfel la dispozitie, ca si pana acum, bilete la cele mai importante si inedite evenimente culturale si sportive.” Andreea Pop, Managing Director, Bilete.ro.

Oficiile Postei Romane de unde poti achizitiona bilete sunt semnalizate cu “Aici Bilete.ro!”. Modalitatea de achizitionare a biletelor este foarte simplă si eficace. Adresati-va cu incredere Oficiilor Postale, la ghiseele semnalizate “Aici Bilete.ro”

Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati site-ul www.bilete.ro

Contact Bilete.ro: office@bilete.ro ; pr@bilete.roNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera