Comunicat de presa: Bilete la concerte si in chioscurile Adevarul!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Incepand cu data de 12 mai se pot achizitiona din chioscurile Adevarul din Bucuresti bilete la concertele Scorpions si Lake Of Tears, urmand ca in urmatoarele saptamani sa se poata achizitiona din aceste locatii bilete pentru toate evenimentele ce se regasesc pe www.BILETOO.ro!

Mai jos se gaseste lista chioscurilor „Adevarul” din Bucuresti, denumite in functie de zona in care sunt pozitionate, in care sistemul BILETOO.ro este prezent: 1 Mai, 13 Septembrie, ASE, Astoria, Brezoianu, Casata, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Filaret, Nasaud, Pajura, Perla, Salaj, Salajan,
Spring Time Floreasca, Stirbei Voda, Victoria.

Aceste noi magazine partenere se adauga celor deja existente in Bucuresti: Unirea Shopping Center, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Magazinul Muzica, Magazinul Victoria – Midola Music, Libraria Eminescu, BiletFan (statia de metrou Unirii 1), Librariile Adevarul (din Bucuresti dar si din tara), Magazinele Flanco.

BILETOO.RO este cel mai complex sistem de vanzare de bilete din Romania. Biletele se pot achizitiona online, cu plata prin card, iar livrarea se face prin curierat sau se pot ridica personal de la unul din magazinele partenere BILETOO.RO. De asemenea exista posibilitatea rezervarii biletelor cat si achizitionarea lor prin ramburs.

Pentru mai multe detalii vizitati www.BILETOO.ro!Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera