Comunicat de presa: Bilete Lake Of Tears cu reducere 25% in Flanco

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Din martie 2011, consumatorii de concerte, spectacole sau teatru pot cumpara bilete si din reteaua de magazine Flanco. Se apropie perioada de vacanta si stim cu totii ca e greu de ales: concediu, concerte, cumparaturi... Zilele acestea, cumparatorii fideli ai magazinelor Flanco vor avea parte de o surpriza frumoasa!

In perioada 21 – 24 iunie 2011 poti cumpara bilete la concertul Lake Of Tears, exclusiv din reteaua de magazine Flanco, cu o reducere de 25%! Pretul biletelor este de 100 de lei, insa cu aceasta reducere fanii trupei pot achizitiona un bilet cu numai 75 de lei!

Aceasta promotie este valabila doar in reteaua de magazine Flanco in perioada 21-24 iunie si se deruleaza cu sprijinul BILETOO.RO.

Mai jos se gaseste lista oraselor si a magazinelor Flanco in care se desfasoara promotia: Alba Iulia, Alexandria, Arad (Carrefour), Arad (Kaufland), Bacau, Baia Mare (Real), Barlad, Bistrita, Botosani (Kaufland), Brasov, Bucuresti (Afi Cotroceni, Cora Lujerului, Cora Pantelimon, Giurgiului, Buzau (Kaufland), Calafat, Calarasi, Campina, Caracal, Caransebes, Constanta (Real), Craiova, Craiova (Real), Deva, Drobeta Turnu Severin, Fagaras, Galati, Galati (Real), Giurgiu (Kaufland), Husi, Iasi, Lugoj, Medias, Miercurea Ciuc (Centru), Onesti, Oradea (Real), Petrosani, Piatra Neamt, Pitesti, Pitesti (Auchan), Ramnicu Sarat, Ramnicu Valcea, Resita (Carrefour), Resita (Kaufland), Roman, Rosiori de Vede, Severin (Cora), Sfantu Gheorghe, Sibiu (Box), Sibiu (Carrefour), Sinaia, Slatina, Slobozia (Kaufland), Suceava, Targu Jiu (Kaufland), Targu Mures (Real), Tecuci, Timisoara, Timisoara (Iulius Mall), Tulcea, Vaslui.

Lake Of Tears are in prezent 4 membri, provine din Suedia si abordeaza genul metal. Trupa a fost infiintata in anii ‘90 de catre Daniel Brannare, Jonas Eriksson, Mihael Larrson si Johan Oudhuis. In 2000 s-au despartit, au luat o pauza de cativa ani si s-au reunit in 2003.. Pana acum au lansat 7 albume iar de curand l-au lansat si pe cel de-al optulea. Noul produs muzical al nordicilor se numeste ILL WILL si se incadreaza in acelasi gen cu care suedezii si-au obisnuit deja fanii si pe care acestia l-au denumit: "laketearsian"! Ultimul album contine 13 track-uri dintre care 10 sunt piese noi iar 3 sunt bonus live track-uri.

Concertul Lake Of Tears este organizat de Project Events, va avea loc pe 25 iunie la Arenele Romane din Bucuresti si face parte din "ILL WILL TOUR 2011”. In deschidere vor canta Tiarra si Abigail! Accesul la locatie se va face incepand cu ora 18.00!~~
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera