Comunicat de presa: Acces Rock the City

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Accesul în zona de concert se va face începând cu orele 15.00. Eventim.ro şi D&D vin cu câteva recomandări care să faciliteze accesul în zona de concert şi sa impiedice disconfortul publicului, generat de aglomeraţie.

Accesul în perimetrul zonei de concert se va face intre Bvd Natiunile Unite si Bvd Libertatii ( Parc Izvor). Vineri, 1 iulie, accesul se va face incepand cu orele 16.00, iar in zilele de sambata si duminica, accesul se va face la orele 15.00.

După încheierea show-ului, pentru părăsirea spaţiului de concert, spectatorii sunt rugaţi să folosească aceleaşi puncte.

Accesul în zona de concert va fi permis pe baza biletului valid. Biletul pe baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

De asemenea, recomandăm utilizarea mijloacelor de transport în comun, în special a metroului, pentru a evita neplăceri create de restricţionarea traficului în zonă.

Interdicţii
În spaţiul de concert este interzisă intrarea cu orice fel de sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video.

În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să îşi aducă pelerine de ploaie. Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente.

Prezenţa copiilor sub 12 ani nu este recomandată din cauza zgomotului de mare amploare produs în cadrul evenimentelor de acest tip, peste nivelul suportat de cei mici.

De asemenea, spectacolul poate include şi puternice efecte de lumină, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. În situaţia în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Protejaţi zona
Spectatorii sunt rugaţi să contribuie la păstrarea curaţeniei pe durata evenimentului, să nu arunce gunoaie pe spaţiul verde sau pe alei. Organizatorii au asigurat amplasarea recipientelor de colectarea gunoaielor şi au luat toate măsurile pentru a susţine păstrarea curăţeniei.

Recomandăm cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.
Toate biletele vor fi scanate la intrare.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera