Comunicat de presa: 3 Biletele la Gipsy Kings se vand rapid - 2 categorii epuizate!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Doua categorii de bilete la concertul Gipsy Kings din data de 9 aprilie au fost epuizate! Biletele de la categoria a cincea (100 RON) si a sasea (50 RON) au devenit indisponibile, la vanzare ramanand alte 4 categorii de bilete, dintre care 2 categorii beneficiaza de o reducere de 15 %, pana in data de 7 martie!

Concertul de pe 9 aprilie va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti si face parte din turneul “Gipsy Kings 2010- 2011 World Tour”. Cei ce doresc sa ii asculte live pe Gipsy Kings pot cumpara bilete cu 15 % mai ieftine pana in data de 7 martie! Project Events a initiat o campanie promotionala in care toate persoanele care achizitioneaza un bilet la Gispy Kings in perioada 28 februarie – 7 martie, beneficiaza de o reducere de 15 % pentru categoriile de pret 150 RON si 250 RON. Ba chiar mai mult...cei ce se inscriu pe site-ul www.projectevents.ro - dupa ce au cumparat bilete la aceasta promotie, au sansa de a castiga o excursie la Milano (pentru 2 persoane)!

Gipsy Kings sunt originari din Franta si au devenit cunoscuti datorita stilului lor muzical inconfundabil! Au infiintat trupa in 1987 si, desi de-a lungul timpului au mai existat modificari in componenta tupei, buna dispozitie si energia show-urilor lor au ramas neschimbate! Piese precum Bamboleo, Volare, Djobi Djoba, Escucha Me au devenit mari hituri, aducandu-i pe talentatii artisti in centrul atentiei publicului international.

Biletele se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), casieria Salii Palatului, Magazinele Diverta, Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor, statia de metrou Unirii 1 sau online pe www.BILETOO.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro. Au mai ramas disponibile bilete la urmatoarele preturi: 150 lei, 200 lei, 250 lei si 300 lei.

Eveniment organizat de Project Events si sustinut de Magic FM!
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera