Black Friday la Fastius Curier

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe 23 noiembrie 2012, inclusiv in Romania intreaga activitatea comerciala se va afla sub semnul Black Friday – ziua marilor reduceri in aproape toate domeniile.

Fastius Curier, companie de curierat dedicata segmentului business, pe nisa serviciilor premium in Bucuresti si Ilfov, ofera noilor clienti, de Black Friday, acces la o oferta cu totul speciala: 25% reducere la serviciul Economic, pentru primele 90 de zile de contract.

Pentru a beneficia de oferta, noii clienti trebuie sa sune vineri, 23 noiembrie 2012, la nr. de telefon 021 369 32 90, intre orele 9:00 si 16:00, solicitand o colaborare pe baza de contract. Oferta este dedicata companiilor din Bucuresti si Ilfov, pentru ca Fastius Curier ofera doar servicii B2B, indeplinind astfel dedicat 100% cerintele firmelor, de la IMM-uri la mari corporatii.

Fastius Curier este oricum implicata in fenomenul Black Friday si prin prisma clientilor sai din domeniul retail. Astfel, compania s-a pregatit cu resurse dedicate unui flux superior de pachete expediate pe 23 noiembrie 2012 si in zilele imediat urmatoare.

Viteza si calitate vin la un pret si mai accesibil, spun reprezentantii companiei. “Oricare ar fi cerintele afacerii tale, serviciile de curierat rapid de la Fastius Curier sunt solutia potrivita. Vei fi încantat de profesionalismul, rapiditatea si preturile noastre accesibile. In plus, pentru orice serviciu ai opta, te bucuri de numeroase avantaje: aplicatia de urmarire a trimiterilor Track&Trace, confimarea de primire online, livrarea sub semnatura si garantarea termenelor de livrare”, se precizeaza chiar pe www.fastiuscurier.ro – site-ul oficial al companiei.

Fastius Curier s-a impus, in cei 10 ani de cand s-a lansat pe piata, ca serviciu de curierat premium pentru mediul de afaceri din Bucuresti prin atentia deosebita acordata nevoilor manifestate de clientii sai si adaptarea in functie de tendintele manifestate de acestia in materie de servicii de curierat. Deoarece a reusit intotdeauna sa raspunda prompt cerintelor unei piete dinamice si in curs de dezvoltare, compania a reusit să castige increderea clientilor si, implicit, o pozitionare din ce in ce mai solida pe piata.

Succesul strategiei de consolidare a parteneriatelor cu mediul de afaceri din Bucuresti este dovedit, pe langa recenta obtinere a certificatului Dekra, si de faptul ca in zece ani de functionare, niciun client nu a renuntat la serviciile Fastius Curier.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera