Yonderboi la B'estival

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Scena: Heineken
Ora: 18.30
Parerea metropotamului: se putea si mai bine

A fost unul din concertele pe care le-am asteptat si tot asteptat de cand am auzit de B'estival si lista cu artisti care ne-a facut sa sarim in sus de bucurie ca nu mai trebuie sa fugim pana la Szeget ca sa vedem niste concerte bune. Yonderboi, acest dj nebunatic ne-a facut  surpriza sa nu vina singur cu un Mac in fata si doar sa stea sa umble la butoane, aducand pe scena doi solisti, un basist si un tobosar.

Jocul de scena a devenit cu totul altfel avand in vedere echipa care s-a desfasurat in fata noastra pe parcursul a 45 de minute. Daca initial nu a fost asa ingramadeala ca la Suie si in fata scenei nu erau stransi decat cativa, totul s-a schimbat cand concertul a inceput si oameni s-au mutat de la o scena la alta (iar pe la jumatatea serii toti s-au obisnuit ca se aude la fel, indiferent in dreptul carei scene stai si migratia s-a redus drastic). Acei putini punctuali erau de fapt fani dedicati, care au cantat toate versurile si au recunoscut toate cantecele.

Pacat ca Yonderboi a stat cu capul in calculator, cap pe care abia ce-l mai vedeam de dupa monitor. Abia ce ne bucurasem ca nu a venit singurel si ne lasa in voia sortii, cand am descoperit ca de partea cu entertain the croud trebuia sa se ocupe ceilalti. Dezamagire. A inceput cu All we go to hell, apoi am avut parte si de Soulbitch, Follow me home si Badly broken butterflies, asa cat sa traim putin in Splendid isolation.

Nu l-a ajutat prea mult nici lumina de afara, pe intuneric, cu ceva efecte de lumina si cu niste visualuri misto, senzatia era alta. Asa, publicul de-abia a apucat sa se dezmeticeasca.

Nota metropotamului: un 7 pentru ca ne place muzica
3 comentarii

Yonderboi la B'estival
hepely
#1 -

ehm
Yonderboi, mai vine si pe la peninsula dak nu ma inseli,nu trebuie sa fugiti asa de departe dupa el ;)
Yonderboi la B'estival
hepely
#2 -

Comentariu nou

Yonderboi la B'estival
fungus
#3 -

Comentariu nou

o observatie ash avea de facut....basistul de la yonderboi e de fapt chitarist...concertul a fost bestial dar mult prea scurt si sincer il prefer pe yonderboi singur cu tobosarul si chitaristul pe scena...melodiile cu cei doi vocali par mediocre fata de cele ca "all we go to hell" si "trains in the night" ca sa numesc doar doua dintre ele. eu una ma consider norocoasa, o sa-i vad si la sziget, unde singur va fi si publicul mai cald si vor canta si mai mult!:D cam atat. pa

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera