Suie Paparude la B'estival

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Scena:  Clicknet
Ora:17.30 teoretic, practic un sase fara un sfert
Parerea metropotamului: un inceput numai bun, ne-a antrenat frumos despre ce urma sa inceapa

A fost bine, fiind si primul concert care a introdus publicul intr-o atmosfera de festival. Cei de dinainte, Sonicvibe si Monochrome au functionat pe post de warm-up in fata unui public mai mult interesat de locatie, decat de ce se intampla pe scena. Suie Paparude a avut grija sa nu dezamageasca si a a facut ce stia mai bine, a amestecat noul cu vechiul si a facut multimea sa danseze, sa strige si sa sara.

suie

Au fost in formula completa si asta a fost foarte bine. S-au ironizat intre ei, au vorbit cu publicul si ne-au facut sa stam cu mainile pe sus, fara sa ne ceara explicit. Pentru inimi a lipsit, dar in schimb am avut parte de White style, Ajutor, Cronica si Armada Verbala. Nu au lipsit nici piese noi, de pe urmatorul album, cu un stil putin diferit fata de ce au facut pana acum. Muzica a prins foarte bine la public, ca de altfel si miscarile lui Junkyard care au fost asimilate de catre cativa dintre cei stransi in primele randuri.

Suie au fost cum ii stim, simpatici si funny, mai ales cand Junkyard i se adresa lui Michi, ca la nunta, cu "maestre" sau cand facea inevitabilele sale glume cu publicul.

Sunetul a fost bun, dar ca la toate concertele de ieri, se auzea mai tare in spate decat in fata langa scena. Dar asta nu i-a oprit pe cei care dadeau din cap intrati in transa sunetelor. A fost de atmosfera, cat sa ne dezmortim si sa ne pregatim pentru ce urma sa fie.

Cristina dixit: Suie n-ar mai trebui sa fie considerata trupa de deschidere. Cel putin pentru mine a fost unul dintre headlineri, cu un sunet mai bun si mai legat decat, de exemplu, al celor de la Morcheeba.

Nota metropotamului:  le-am da un 9, dar asta si pentru ca suntem fani4 comentarii

Suie Paparude la B'estival
mackerelfish
#1 -

corectie

cum o sa lipseasca 'pentru inimi'? daca nu ma insel, chiar cu asta si-au incheiat evolutia!
si da, sunetul a fost categoric mai bun decit la morcheeba!

Suie Paparude la B'estival
Gina
#2 -

erm

Right you are, dar eu nu-mi aduceam aminte. Totusi m-am mai interesat si au incheiat cu Pentru inimi, deci prezint scuzele de rigoare :)

p.s. chiar au fost foarte buni

Suie Paparude la B'estival
ibib
#3 -

Comentariu nou

mai eu am un pic de comentat aici :) ... Suie nu mai e ce a fost asta e clar... deja sound-ul lor ajunge sa cam bata aceleasi ritmuri la cam toate piesele... si junkyard ala fie in glume fie in serios... aduce o nota de IMN STEAUA .E un sound care nu iti mai solicita foarte tare simturile muzicale... Pentru inimi e deja un clisheu de melodie deci probabil ca de-aia ti-a si scapat din vizor . Nu vreau sa supar pe nimeni. Mi-au placut mult si mie

Suie Paparude la B'estival
eius
#4 -

Comentariu nou

asta inseamna ca si-au facut un stil propriu ceea ce e foarte greu in muzica romaneasca.de acord suie nu mai canta ce cantau si asta pentru ca suntem in 2007.tocmai.mi se par singura trupa romaneasca care privesc spre viitor nu spre trecutul unor albume ca ''urban'' de alfel f f bune.
chemical brothers 2007 e waaaayyy diferit de cel 2000 sau 97.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera