P!nk la B'Estival

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Scena: Clicknet
Ora: 22:30
Parerea metropotamului: wow, si eu aflu atat de tarziu ca sunt fan P!nk?

Da, a fost nevoie de un concert sa ne dam seama cat de tare e Pink. Mai auzisem una-alta, mai ascultasem dar nu-i dadusem niciodata atentia meritata. Cenusa roz in cap, acum! P!nk a fost foarte, foarte tare, le-a ridicat mainile in sus si celor care strambau la auzul numelor cu sugestii coloristice, in timp ce fanii cu coafuri crestate au suspinat fericiti.

pink

P!nk a inceput in forta, anuntand plina de incredere in sine ca: I'll do what I want/Cuz I can. Si poate, da, poate sa fie si fata rea, si sexy, si fata ironica si acida, si cea sensibila si cea critica la adresa puterii politice.  Si are un simt al umorului bine dezvoltat data fiind prestatia ei din timpul piesei Stupid girl. P!nk ne-a convins in seara asta ca poate orice si ca are o voce la care putini dintre noi se asteptau.

Am descoperit o cu totul alta P!nk decat ne asteptam initial, nu a fost nici pe departe atat de roz si nebuna cum am crezut. Si vocea, o super voce cu care ne-a incantat pret de o ora si. Dupa ce am ramas gura casca timp de un cantec jumatate si am aplaudat la fiecare ocazie, ne-am retras gandurile rele si am inceput sa dansam.

pink

P!nk a avut si un moment de sad songs, cum singura l-a numit, inceput de Family portrait si ale versuri Daddy please don't leave, mommy stop crying. N-a vrut sa fie stupid girl pentru nimeni si a demonstrat-o prin Dear mr president, ale carui versuri te can pun pe ganduri cand le citesti What do you feel when you see all the homeless on the street?/Who do you pray for at night before you go to sleep?/What do you feel when you look in the mirror? O varianta in romana se poate, pe limba politicenilor locali? :)

pink

P!nk a anuntat ca urmeaza un cantec pe care-l stie toata lumea. Oare chiar atat de sigura pe ea sa fie incat sa creada ca exista un cantec al ei cunoscut de absolut toti? Dar P!nk nu a cantat ceva al ei, ci What's going on al celor de la 4 non blondes, moment in care tot publicul era cu mainile sus si aproape acoperea sonor vocile de pe scena. Notabila a fost prezenta Lindei Perry pe scena, fosta vocalista de 4 non blondes, cea care a scris melodia Get the party started pentru P!nk.

Show-ul a fost sustinut, profesionist si extrem de dinamic si de vital, pentru ca she's not dead, right? Cu o voce puternica, un look dur si sexy, P!nk s-a miscat tot concertul, a dansat, s-a intins pe scena, a schimbat doua outfit-uri, a relationat cu ceilalti muzicieni de pe scena si a facut un spectacol memorabil. Foarte simpatica si broscuta verde ce statea tolanita pe baterie.

pink

Cum altcumva putea sa termine seara decat cu Get the party started, doar am zis ca are un simt umorului aparte nu?! Petrecerea era deja inceputa si distractia la maxim, iar P!nk a reusit sa ne demonstreze ca am ratat cand a venit un concert reusit data trecuta cand a cantat in Romania, si sa ne faca sa ne gandim din timp la rezervari pentru un viitor spectacol.

Nota noastra: 10!

galerie foto (cu multe pagini)4 comentarii

P!nk la B'Estival
marilyn manson
#1 -

great show :)

well, i think I'm in love >:)

P!nk la B'Estival
icstina
#2 -

the best

so in love ;)) 8->

P!nk la B'Estival
oklla
#3 -

Comentariu nou

P!nk la B'Estival
oklla
#4 -

Comentariu nou

chjkkk vgkkk kuyyhn iopm

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera