Kasabian la B'Estival

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Scena: Heineken
Ora: 19.00
Parerea metropotamului: Nu plecati, mai vrem, nu puteti sa cantati si in locul lui Reamonn, please?

Shoot the runner, I'm a king and she's my queen, asa au inceput concertul cei de la Kasabian si probabil jumatate dintre fetele din public se visau regina lui Tom. Sau macar vroiau sa ajunga cat mai aproape de el, dar din pacate nu se mai putea inainta deloc, primele randuri fiind adjudecate cu mult timp inaintea concertului.

Au urmat apoi si alte cantece de pe albumul Empire, By my side, The doberman, Apnopea, Seek and destroy si British legion. Toate au fost foarte bine primite de un public in parte cunoscator, iar cei care nu ii stiau i-au primit cu bratele...urechile deschise. Kasabian a fost primul concert din ziua a doua care a reusit sa stranga un public numeros (asta deoarece toate celelalte se desfasoara la ore cand soarele se poarta nemilos).

La By my side  multimea a izbucnit intr-un adevarat act de rebeliune, Step out of the shadows said the children to their state/You create these zombies just to keep them from their fate/No communication as the masses cheat and steal/Stars in constellation now I notice who you are. Cat despre you protect my hearth  cu siguranta aceasta era partea care a avut cel mai mare castig de cauza din partea unor fane mai infocate.

Kasabian au fost o prezenta extraordinara pe scena de la B'Estival, avand unul dintre cele mai frumoase concerte la care am fost vreodata. Relaxati, vorbind mereu cu publicul, Kasabian ne-au provocat emotii foarte speciale, singura noastra dorinta fiind sa nu mai plece de pe scena. Ne-a uimit si reactia publicului, nu ne asteptam ca trupa britanica sa fie atat de populara in Romania.

Desi nu au avut un show de lumini spectaculos sau o scena foarte elaborata, Kasabian a reusit sa le compenseze lipsa in mare si prin energia lui Tom care a parcurs fiecare coltisor al scenei, ca un adevarat Stuntman s-ar zice.

Nota metropotamului: 10 desigur
1 comentariu

Kasabian la B'Estival
zondron
#1 -

a!

una dintre cele mai tari trupe de indie rock, merita sa le fie ascultate albumele (2 momentan)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera